Gyermekfelügyelet egy mobilalkalmazás segítségével

Gyermekfelügyelet
Gyermekfelügyelet

A szülői aggodalom, az, hogy állandóan vigyázni szeretne gyermekére, teljesen természetes érzés. Ahogy nőnek a csemeték, sajnos tudomásul kell vennie, hogy ők már ragaszkodnak az önállósodáshoz, és nem lehet állandóan mellettük. Egyedül szeretnének útra kelni, hazajönni az edzésről, nagyobb korban pedig jókat csavarogni, bulizni a barátokkal. Amikor azzal szembesül, hogy gyermekének már terhes a gyermekfelügyelet, akkor ismerkedjen meg Android Helper mobilalkalmazásunkkal.

Beszéljen róla gyermekével is, mert ilyen módon a távolból is vigyázhat rá. Okostelefonja elküldi Önnek, hogy gyermeke éppen hol tartózkodik, vagy ha a gyermek érzi úgy, hogy kényes helyzetbe sodródik, és segítségre lenne szüksége, akkor egyetlen gombnyomással is jelezhet önnek anélkül, hogy ezt a környezetében lévők érzékelnék. Az alkalmazás segítségével a láthatatlan gyermekfelügyelet úgy is megoldható, hogy az bárkit zavarna. Mobilalkalmazásunk könnyen, egyszerűen telepíthető és használható. Az alkalmazás nem csak a gyermekfelügyelet megoldására nyújt egy megnyugtató alternatívát, hanem az idős, egyedül élő személyeknek is ideális lehet. Azokban a családokban érdemes megfontolni a használatát, ahol olyan idős emberek élnek, akik hajlamosak eltévedni, elveszíteni időérzéküket.

Inkább biztosítsa “túl” a személyi felügyeletet, minthogy csak egyszer is aggódva kelljen keresnie hozzátartozóit. A személyfelügyelet biztosításáról oldalunkon minden információt megtalál. Megszűnhet a folyamatos aggódás, telefonálgatás.