Egészségügyi hitel

Egyre többen választanak magánorvost, egyre kedvesebben bíznak az állami egészségügyben, illetve gyakran előfordul, hogy a TB nem támogatja azt, az egészségügyi beavatkozást, amire szükségünk van. Korábban ilyenkor a tartalékok felélése, családi segítség vagy személyi hitel igénylése lehetett a megoldás.

Az ilyen esetek megkönnyítésére hozták létre az egészségügyi hiteleket

Az egészségügyi hitel nagy előnye még, hogy intézéséhez nem lesz szükségünk arra, hogy felkeressük a kiválasztott bankot és hitelintézetet, a pénzt közvetlenül a szolgáltatótól igényelhetjük majd, és nekünk az utalással vagy a fizetéssel sem kell törődnünk, a bank a megadott számlaszámra utalja majd át a kérdéses összeget, hogy nekünk csak igénybe kelljen venni a szolgáltatást.

Egy példa az egészségügyi hitel választására:
A térdműtét jelenleg Magyarországon nem tartozik a kiemelt fontosságú beavatkozások közé, éppen ezért nagyon sokan hónapokat várnak a listán, miközben vagy folyamatosan táppénzen kell lenniük, vagy pokoli fájdalomban kell élniük mindennapjaikat.

Ezt egyszerűsíthetjük le azzal, hogy felveszünk egy kis egészségügyi hitelt, amelynek köszönhetően várakozás nélkül, egy magánklinikán elvégeztethetjük a műtétet akár néhány napon belül, méghozzá precízebb és emberibb körülmények között.